KUNJUNGAN HORMAT PWS KE PEJABAT KIRIM BERSATU SDN BHD

KUNJUNGAN HORMAT PWS KE PEJABAT KIRIM BERSATU SDN BHD

11 Jun 2024, Shah Alam – Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) telah mengadakan Kunjungan Hormat ke Pejabat Kirim Bersatu Sdn Bhd. Delegasi PWS seramai empat orang ini diketuai oleh YBrs Tuan Haji Anuar Hamzah bin Tohar, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif PWS dan disambut mesra oleh Encik Mohd Azri, Pengarah dan Encik Mohd Fairuz General Manager Kirim Bersatu Sdn. Bhd.
 
Turut serta dalam kunjungan ini adalah Encik Muhammad Hafiz bin Bahari, Pengurus Bahagian Korporat PWS, Encik Norizam bin Buang, Penolong Eksekutif dan Encik Mohd Sapie bin Tumiran, Pembantu Eksekutif, Unit Korporat, Media dan Promosi PWS.
 
Intipati Kunjungan dua hala ini bertujuan untuk berkongsi maklumat berkenaan peranan PWS dan perbincangan bagi pembangunan ekonomi dan sosial masyarakat ummah melalui konsep wakaf agar dapat dilaksanakan seiring dengan misi dan visi PWS serta ucapan penghargaan kepada Kirim Bersatu yang telah menjadi Sahabat Korporat bersama PWS.
 
Semoga perjumpaan ini membuka ruang kerjasama antara PWS dan Kirim Bersatu bagi memartabatkan syiar dan ekonomi islam di Negeri Selangor.
 
Ayuh laksanakan wakaf tunai anda melalui PWS, saluran rasmi, diyakini dan dipercayai.
 
Layari Wakaf Selangor Online
No Comments

Post A Comment