KUNJUNGAN HORMAT PERBADANAN WAKAF SELANGOR KE LEMBAGA URUS AIR SELANGOR

KUNJUNGAN HORMAT PERBADANAN WAKAF SELANGOR KE LEMBAGA URUS AIR SELANGOR

14 Februari 2024, Shah Alam – Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) telah mengadakan Kunjungan Hormat ke Lembaga Air Selangor (LUAS). Delegasi PWS seramai enam orang ini diketuai oleh YBhg. Dato’ Haji Ibrahim bin Haji Md. Yusof, Pengerusi PWS dan disambut mesra oleh YBrs. Puan Haslina binti Amir, Ketua Penolong Pengarah Bahagian Lembanagn Sungai dan Pantai LUAS bertempat di Bangunan Darul Ehsan pagi ini.
 
Turut serta dalam kunjungan ini adalah YBhg. Dato’ Haji Mohd Misri bin Haji Idris, Timbalan Pengerusi PWS, YBrs. Tuan Haji Anuar Hamzah bin Tohar, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif PWS, Encik Muhammad Hafiz bin Bahari, Pengurus Bahagian Korporat PWS, Encik Mohd Sapie bin Tumiran, Pembantu Eksekutif, Unit Korporat, Media dan Promosi PWS dan Encik Muhammad Aidil bin Khairuddin, Pembantu Eksekutif PWS.
 
Kunjungan dua hala ini bertujuan untuk berkongsi maklumat berkenaan peranan PWS serta perbincangan bagi pembangunan ekonomi dan sosial masyarakat ummah melalui konsep wakaf agar dapat dilaksanakan seiring dengan misi dan visi PWS dan galakan kakitangan LUAS untuk melaksanakan Ibadah Wakaf bagi meraikan dan merancakkan Bulan Wakaf Selangor.
 
Semoga perjumpaan ini membuka ruang kerjasama antara PWS dan LUAS bagi memartabatkan syiar dan ekonomi islam di Negeri Selangor.
 
Ayuh laksanakan wakaf tunai anda melalui PWS, saluran rasmi, diyakini dan dipercayai.
untuk berwakaf tunai
 
 
No Comments

Post A Comment