PWS BERBESAR HATI MENERIMA KUNJUNGAN HORMAT WAKAF PAHANG MUIP

PWS BERBESAR HATI MENERIMA KUNJUNGAN HORMAT WAKAF PAHANG MUIP

21 Mei 2024, Shah Alam – Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) berbesar hati menerima kunjungan hormat Wakaf Pahang MUIP ke Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) pagi ini.
 
Delegasi seramai enam orang ini yang diketuai oleh YBhg. Dato’ Haji Halidan bin Md Daud, Pengurus Besar Kanan, Pusat Kutipan Zakat dan Wakaf Negeri Pahang dan disambut mesra oleh YBrs Tuan Haji Anuar Hamzah bin Tohar, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif PWS.
 
Turut serta dari Wakaf Pahang ialah YB Dr. Mohd Syakir bin Haji Mohd Taib, Timbalan Pengurus Besar, Encik Mohd Farid bin Ramly, Ketua Bahagian Pemasaran Dakwah, Encik Farhan Mirdza bin Abd Rani, Encik Zairul Ammar bin Abdul Aziz, Pegawai Pembangunan Hartanah dan Encik Muhammad Amirul Syafiq bin Rosly, Pegawai Teknologi Maklumat Wakaf Pahang.
 
Objektif utama kunjungan ini adalah untuk saling bertukar-tukar pendapat dan idea berkaitan pembangunan sosio ekonomi melalui instrumen wakaf dan PWS juga berkongsi pengalaman mengenai pengurusan aset serta agihan manfaat wakaf yang dilaksanakan di Negeri Selangor.
 
Terima kasih atas kunjungan ini dan semoga ukhuwah kita berkekalan.
 
Ayuh laksanakan Wakaf Tunai anda melalui PWS, saluran rasmi, diyakini dan dipercayai.
 
Layari Wakaf Selangor Online
No Comments

Post A Comment