PWS TERUS SEBARLUASKAN WAKAF DI MAJLIS BANDARAYA PETALING JAYA SEMPENA PROGRAM CERAMAH AGAMA RAMADHAN AL-MUBARAK

PWS TERUS SEBARLUASKAN WAKAF DI MAJLIS BANDARAYA PETALING JAYA SEMPENA PROGRAM CERAMAH AGAMA RAMADHAN AL-MUBARAK

29 Mac 2024, Petaling Jaya – Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) dengan kerjasama Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) telah menyampaikan taklimat wakaf kepada kakitangan MBPJ di Dewan Banquet MBPJ pagi ini.
 
Taklimat telah disampaikan oleh Encik Muhammad Hafiz bin Bahari, Pengurus Bahagian Korporat PWS, program tersebut turut menampilkan figura dakwah terkenal AF Ustaz Syamsul Debat sebagai penceramah utama.
 
PWS juga turut membuka kaunter wakaf tunai disini bertujuan untuk berkongsi maklumat berkenaan peranan PWS di negeri Selangor sebagai institusi wakaf dan memberi peluang untuk kakitangan MBPJ melaksanakan ibadah wakaf melalui secara tunai terus (one-off), potongan gaji, auto-debit, QR code dan pelbagai kaedah yang disediakan untuk berwakaf di bulan yang mulia ini sempena meraikan dan merancakkan Bulan Wakaf Selangor.
 
Semoga dengan taklimat ini dapat memberi ruang dan peluang kepada kakitangan MBPJ dalam melaksanakan ibadah dan meningkatkan amalan sunnah nabi Muhammad S.A.W di bulan yang mulia ini.
 
Ayuh laksanakan wakaf tunai anda melalui PWS, saluran rasmi, diyakini dan dipercayai.
 
Layari Wakaf Selangor Online
No Comments

Post A Comment