KUNJUNGAN HORMAT PWS KE UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR

KUNJUNGAN HORMAT PWS KE UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR

1 Julai 2024, Kajang – Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) telah mengadakan Kunjungan Hormat ke Universiti Islam Antarabangsa Selangor (UIS). Delegasi PWS seramai enam orang ini diketuai oleh YBhg Dato’ Haji Ibrahim bin Haji Md Yusof, Pengerusi PWS dan disambut mesra oleh YBhg. Dato’ Profesor Dr. Mohd Farid Ravi bin Abdullah, Naib Canselor UIS dan YBhg. Dr. Latifah Bibi binti Musafar Hameed, Timbalan Naib Canselor, Penyelidikan, Jaringan Komuniti dan Industri.
 
Turut serta dalam kunjungan ini adalah YBhg. Dato’ Mohd Misri bin Haji Idris, Timbalan Pengerusi PWS, YBrs. Tuan Haji Anuar Hamzah bin Tohar, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif PWS, Encik Muhammad Hafiz bin Bahari, Pengurus Bahagian Korporat PWS, Puan Hajah Nurhalisa binti Mujer, Pengurus Bahagian Hartanah dan Cik Anis Amirah binti Mohd Kifly, Eksekutif Unit Korporat, Media dan Promosi Bahagian Korporat PWS.
 
Turut serta dari pihak UIS adalah Encik Zulhizzam bin Hamzah, Pendaftar, Encik Ahmad Fatin bin Mohamad Suhaimi, Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan KUIS dan Mohammad Ehsan bin Ahmad Sokri, Ketua Pegawai Operasi Yayasan KUIS.
 
Intipati Kunjungan dua hala ini bertujuan untuk berkongsi maklumat berkenaan peranan PWS dan perbincangan bagi pembangunan ekonomi dan sosial masyarakat ummah melalui konsep wakaf agar dapat dilaksanakan seiring dengan misi dan visi PWS.
 
Semoga perjumpaan ini membuka ruang kerjasama antara PWS dan UIS bagi memartabatkan syiar dan ekonomi islam di Negeri Selangor.
 
Ayuh laksanakan wakaf tunai anda melalui PWS, saluran rasmi, diyakini dan dipercayai.
 
Layari Wakaf Selangor Online
No Comments

Post A Comment